Talvitakki blogi

Tuulenpitävät materiaalit, lämmin vuori ja päätä suojaava huppu tykkäävät sinut lämpimänä melkein säässä kuten säässä. – Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, jonka joutaisi kiertoon. Kaapissa mulla onkin nykyään heidän myös musta toppitakki pitkän mallinen, mikä on kiva vetäistä päälle milloin vain, vaan en oikein viihdy silloin siinä tämä onkin aika muodoton.

Talvitakkeja

takit.fi:llä ei sentään oo unohdettu tyylikkyyttä ja muodikkuutta, vaan tarjoamme muodikkaat vaatteet säähän kuten säähän ja sikäli myös kylmiin pakkasilmoihin. Toppatakki onkin monikäyttöinen sekä vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen valinta. Mutta vaan mennääs nyt näihin tämän 12kk takkiostoksiin eli tän 12kk talvitakkeihin… Valitse pitkä toppatakki, jospa vietät huomattavasti aikaa ulkona. Täältä : takit.fi/talvitakki : löydät mm parkatakkeja, hitaita takkeja sekä nahkatakkeja.

takit.fi:llä voit löytää oman tyylisi talven kylmyyteen, silloin meillä onkin muhkea mallisto talvitakkeja, kuin villakangastakki-, toppatakki-, sekä parkatakkivalikoima. Talven pakkaset taittuvat merkittävästi helpommin, jahka ylläsi onkin superlämmin sekä korkealaatuinen naisten talvitakki. Suomen talvi onkin kylmä, täten vailla kunnollista talvitakkia onkin ikävä iloita talvesta ja hohtavista hangista. Täytemateriaalina aito untuva ei ole oikeastaan löytänyt vertaistansa.

Eikä tämä kai oikeasti edes ole hyvin lämmin. Lämpö, käytännöllisyys sekä tyyli onkin myönnetty yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi. On aivan helppoa olla rennompia ulkoilutakkeja sekä silloin siistimpiä päällystakkeja.

Valmistaudu talven pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin. Tämä oli tummansininen duffeli, mitä käytin jälleen seuraavat viisi vuotta, kunnes tympäännyin koko reuhkaan lopullisesti. Viime syyskautena olin jälleen taas kerran takkiostoksilla sekä hommasin kevyen, jälleen parkamallisen toppiksen. Ja roikkuuhan vinttikomerossani vielä petroolinsininen vintagetekoturkki, joka onkin hemmetin kuuma sekä haisee oudosti öljyltä sekä hirmupakkasilla hyväksi havaittu, miesten untsikka.

Ja sitten se Lindexin ohuttopattu, vähän parkamallinen kuparinhohtoinen takki, jota tuijottelen 5:n 12kk päästä yhä ihastuneena, vaikka se on aika nähty jo. Noh niin nykyään puolessa välissä talvea vasta pääsen esittelemään talvitakkini, mutta parempi se myöhään kuin ei milloinkaan.

Katso myöskin, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria ja toiset julkkikset on valinneet. Tää on myöskin minun ainut musta talvitakki minkä sinänsä onkin aika outoa. -60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan.

This entry was posted in Talvitakit and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.