Takit netissä

Väreinä vuorottelevat vaaleat ja haalistuneet harmaan sekä ruskean vivahteet ja murretut, vähän tummanpuhuvat sinisen, vihreän ja punaisen sävyt. Sen sävy onkin ihmeellinen. toistaiseksi tuloksetta. Dior leikkasi berberistä kaulukset pois sekä korosti vajaamittaisilla hihoilla naisellista linjaa.

Itse kuitenkin tykkään siitä tyylistä ja korkeiden korkojen kera housut näyttävät fantastisilta. Minä en laiskana jaksa juuri taskuja tehdä, sikäli ihania kuten he olisivatkin! Vuonna 2003 prinsessa Madeleine spotattiin Canada Goosen untuvatakissa Tukholmassa. Jokaisella sesongilla trendien kirjo laaja ja jokainen näytöslavoilla esitellyt tuulahdukset eivät pakosti istu sellaisenaan jo hyväksi todettuun itsensä tyyliin.

Takkia käytettiin alun perin Britannian sotavoimien talvitakkina tän lämpimyyden vuoksi. Sain sen vaikka ostetuksi. Itselleni käy ainakin noista Guccin ja Emilio Puccinin saappaista mieleen sotilas sekä armeija. Kyseessä on eräänlainen no ostan silloin varsinkin muutamalla kympillä tuollaisen lohtuversion -tarina. Hillitymmistä väreistä pitävät saattavat puolestaan verhoutua armeijan vihreään, laventeliin tai suklaanruskeaan.

Takkeja : takit.fi : blogi

Myös hartiaviitta saattoi kuulua takkiin. Oon touhunnut tässäpä koko illan ja kattonut leffaa poikien kanssa, en saanut millään tavalla unta jahka unirytmin on niin sekaisin kun olla ja voi. Meillä kesän lempparitakit ovat olleet ehdottomasti Lindexistä löytyneet Baseball-takit. Ainakin 60 asteen konepesun ja lingon. päällysvaatteena käytettävä koko vartaloa suojaava pitkä edestä napitettava tai muutoin kiinnitettävä hihallinen vaatekappale.

Hommiin silloinkaan vaan! Kaavathan te ootte jo tehneetkin sekä kankaat onkin valmiiksi leikattuna… Hillitymmistä väreistä tykkäävät voivat puolestaan verhoutua armeijan vihreään, laventeliin tai suklaanruskeaan. Ostan yleensä ottaen minimissään pari takkia per talvi.

http://www.takit.fi/ >Takit netissä

Löysin Asokselta kolme takkia, mitkä kiinnostaisivat. Vielä 70-luvulla kankaat sekä vaatteet tehtiin kestämään, kunnes halpatuotanto alkoi yleistyä. Kankaiden kuosit näyttäytyvät selkeinä sekä graafisina. Aivan liian paljon neuletakista. Nyt on juuri oikea aika pohtia mitkä syystrendit voisi ottaa osaksi omaa persoonallista tyyliä.

Takkeja blogi

Pitsiä käytetään yhä rohkeasti ja runsaasti, vaan jo pieninä yksityiskohtina tämä nostaa vaatteen esille. Etsin tätä aika pitkään, vaan olin vaikka jättää tän taakseni liikkeeseen. En täydy kuvioista, minkä kontrastit on suuret (musta-valkoinen). Luvassa Vansia, Brixtonia, CLWRia, Santa Cruzia, Indya, Reefia ystävähintaan. Trenssit on nättejä ja joku sopivan näköinen kaulahuivi sallii sille kohtalolle lisäilmettä Viisastuin viimevuodesta senverran, että menin hankkimaan itselleni talvitakin näinkin hyvissä ajoin.

Minkä kaupan takki se lienee?

Sopii erityisesti pitkille sekä hoikille. Välikausitakeissa toisin sanoen oikeastaan olemme, en aivan nykyään kanna toppiksia sekä villakangastakkeja kellarista esille. Ensi talven muotifarkuissa nähdään tosiaan myöskin graafisia pintoja ja abstrakteja pesuja. Mitä isompi määrä takissa on taskuja, sitä suurempi on riski kastua.

Ajatus oli tehdä takki yhdesta vanhasta keltaisesta pussilakanasta, vain tän kesän sekä alkusyksyn jäljiltä minuun on iskenyt lievä skeptisyys auringon olemassaoloon.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.