Tag Archives: Talvitakit

Talvitakki blogi

Tuulenpitävät materiaalit, lämmin vuori ja päätä suojaava huppu tykkäävät sinut lämpimänä melkein säässä kuten säässä. – Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, jonka joutaisi kiertoon. Kaapissa mulla onkin nykyään heidän myös musta toppitakki pitkän mallinen, mikä on kiva vetäistä päälle milloin vain, vaan en oikein viihdy silloin siinä tämä onkin aika muodoton.

Talvitakkeja

takit.fi:llä ei sentään oo unohdettu tyylikkyyttä ja muodikkuutta, vaan tarjoamme muodikkaat vaatteet säähän kuten säähän ja sikäli myös kylmiin pakkasilmoihin. Toppatakki onkin monikäyttöinen sekä vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen valinta. Mutta vaan mennääs nyt näihin tämän 12kk takkiostoksiin eli tän 12kk talvitakkeihin… Valitse pitkä toppatakki, jospa vietät huomattavasti aikaa ulkona. Täältä : takit.fi/talvitakki : löydät mm parkatakkeja, hitaita takkeja sekä nahkatakkeja.

takit.fi:llä voit löytää oman tyylisi talven kylmyyteen, silloin meillä onkin muhkea mallisto talvitakkeja, kuin villakangastakki-, toppatakki-, sekä parkatakkivalikoima. Talven pakkaset taittuvat merkittävästi helpommin, jahka ylläsi onkin superlämmin sekä korkealaatuinen naisten talvitakki. Suomen talvi onkin kylmä, täten vailla kunnollista talvitakkia onkin ikävä iloita talvesta ja hohtavista hangista. Täytemateriaalina aito untuva ei ole oikeastaan löytänyt vertaistansa.

Eikä tämä kai oikeasti edes ole hyvin lämmin. Lämpö, käytännöllisyys sekä tyyli onkin myönnetty yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi. On aivan helppoa olla rennompia ulkoilutakkeja sekä silloin siistimpiä päällystakkeja.

Valmistaudu talven pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin. Tämä oli tummansininen duffeli, mitä käytin jälleen seuraavat viisi vuotta, kunnes tympäännyin koko reuhkaan lopullisesti. Viime syyskautena olin jälleen taas kerran takkiostoksilla sekä hommasin kevyen, jälleen parkamallisen toppiksen. Ja roikkuuhan vinttikomerossani vielä petroolinsininen vintagetekoturkki, joka onkin hemmetin kuuma sekä haisee oudosti öljyltä sekä hirmupakkasilla hyväksi havaittu, miesten untsikka.

Ja sitten se Lindexin ohuttopattu, vähän parkamallinen kuparinhohtoinen takki, jota tuijottelen 5:n 12kk päästä yhä ihastuneena, vaikka se on aika nähty jo. Noh niin nykyään puolessa välissä talvea vasta pääsen esittelemään talvitakkini, mutta parempi se myöhään kuin ei milloinkaan.

Katso myöskin, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria ja toiset julkkikset on valinneet. Tää on myöskin minun ainut musta talvitakki minkä sinänsä onkin aika outoa. -60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan.

Posted in Talvitakit | Kommentit pois päältä artikkelissa Talvitakki blogi

Minkä liikkeen talvitakki tää on?

Suomen ilmasto määrittelee monesti tämän, mitä milloinkin kannattaa pukea päälleen. – Tuumaillaan oisko mistään varaa tinkiä, mut mieluummin ostan kuitenkin tän hernekeittopurkin ja ruisleipää. Musta sekä kameli ovatkin perinteisiä värejä, minkä vierellä nähdään nyt myös sinapinkeltaista ja ruosteenruskeaa. Kyllähän tuolta kaapista löytyy myös laskettelutakkia, teidän toisia ulkoiluvaatteita, vaan näitä nykyään en laskenut siihen yhtälöön.

Ja roikkuuhan vinttikomerossani nykyään petroolinsininen vintagetekoturkki, minkä onkin hemmetin kuuma ja haisee oudosti öljyltä ja hirmupakkasilla hyväksi huomattu, miesten untsikka. Täällä takit.fi/talvitakki/ esittelemme laajan valikoiman vuoden talvitakkeja ja enemmän löydät valitsemalla takit vasemman puoleisesta valikoista. Suomen armeijan talviharjoitus rupee.

Eikä se kai oikeesti ees oo kovin lämmin. se onkin punainen. Onneksi vaikka tarjoaa muodikkaat vaatteet säähän kuten säähän sekä noin onkin myöskin talvipakkasten laita. Tuulenpitävät materiaalit, lämmin vuori sekä päätä suojaava huppu tykkäävät sinut lämpimänä melkein säässä kuin säässä. Myös takin teettäminen onkin oiva, joskin hintavampi vaihtoehto.

Talvitakkeja

Ostosreissua varten on parasta miettiä pari seikkaa valmiiksi, niin että aidon takin löytäminen ois helpompaa. Valmistaudu talven pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin. Tutustu valikoimaan sekä löydä toinen toistaan tyylikkäämpi, toimivampia sekä lämpimämpiä talvitakkeja, jotka tykkäävät sinut lämpimänä ja kauniina Suomen pitkän sekä pimeän talven yli. takit.fi:llä ei sittenkään oo unohdettu tyylikkyyttä ja muodikkuutta, vaan tarjoamme muodikkaat vaatteet säähän kuten säähän sekä niin myös kylmiin pakkasilmoihin.

http://www.takit.fi/talvitakki/ – >Talvitakkeja netissä

Jos kävelet työmatkasi pääsääntöisesti omalla autolla tai joukkoliikennettä käyttäen sekä tyylisi on muutenkin juhlallisempi, sikäli linjakkaat, polviin ulottuvat taikka sitä lyhyemmät villakangastakit sopivat käyttötarpeisiisi parhaimmin. Lämpö, käytännöllisyys sekä tyyli on saatu yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi.

– Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, mikä joutaisi kiertoon. Talven pakkaset taittuvat paljon helpommin, jahka ylläsi on lämmin sekä korkealaatuinen naisten talvitakki.

Posted in Talvitakit | Kommentit pois päältä artikkelissa Minkä liikkeen talvitakki tää on?

Talvitakkeja

Valitse pitkä toppatakki, jospa vietät huomattavasti aikaa ulkona. Eli käytännössä yksi molempia. Noh niin nykyään puolessa välissä talvea vielä pääsen esittelemään talvitakkini, vain parempi se myöhään kuten ei milloinkaan. Toinen takki minkä tuolta kaapista löytyy, vaan ei näy näissä kuvissa onkin musta villakangastakkini, jonka näkyy esimerkiksi tässä siis postauksessa. .

Käytän yleensä parka-tyylisiä talvitakkeja, koska asun keskustassa sekä kävelen useimmat matkat eri paikkoihin. Takit ovatkin kiinnostava aihealue sekä tykkään suunnitella takkeja, mutta itse en ole takki-ihminen. Toppatakki onkin monikäyttöinen ja vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen valinta. Valikoima kattaa monenlaisia värejä, materiaalija ja kokoja.

Viime talvena kun takki jäi vaan haaveeksi, jahka havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, jahka niistä ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää näitä superkokoja. Tällöin takista saa nimenomaan sellaisen kuin haluaa ja se tehdäänn istumaan nimenomaan omalle vartalolle. -50 °C : Suomalaiset vuokraavat videoelokuvia ja pysyttelevät sisällä.

Katso myös, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria sekä muut julkkikset ovat valinneet. Tilaa myös takkiin sopivat bootsit, maiharit ja muut vuoden muotivaatteet. -70 °C : Suomalaisilta palaa pinna kun Kossua ei voi enää säilyttää ulkona‎-273 °C : Absoluuttinen nollapiste. Tutustu valikoimaan ja löydä toinen toistaan tyylikkäämpi, toimivampia ja lämpimämpiä talvitakkeja, jotka pitävät sinut lämpimänä ja kauniina Suomen pitkän ja pimeän talven yli.

On aivan näppärää olla rennompia ulkoilutakkeja sekä silloinkaan siistimpiä päällystakkeja. takit.fi:llä ei sittenkään oo unohdettu tyylikkyyttä ja muodikkuutta, ainoastaan tarjoamme muodikkaat vaatteet säähän kuin säähän ja sikäli myös kylmiin pakkasilmoihin. Käytännöllisyyden ei tartte kävästä tyylin edelle myöskään talvitakkien suhteen, sillä valikoimastamme löytyy toinen toistaan tyylikkäämpiä sekä superlämpimiä talvitakkeja.

Olkoonkin kauden trendiväri, toivoo kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. se on punainen. Villakangastakit sopivat parhaimmin vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Syksyn takkivalikoimia tutkaillessani olenkin kuitenkin saapunut siihen tulokseen, jotta kaikki kivat takit on yllättävän tyyriitä, täten lopulta kustannukset menevät aika lailla tasan niin itsetehdyn kuin ostetun joskus.

Tää on myös mun ainut musta talvitakki mikä sinänsä onkin aika outoa.

Posted in Talvitakki | Kommentit pois päältä artikkelissa Talvitakkeja