Tag Archives: e-tupakka

Sähkötupakka vaaraksi terveydelle

Lyhyen ajan kuluessa muutama muukin tuttu piintynyt tupakoitsija on alkanut kaivaa taskustaan samanlaisen putkilon. Aivan ekana uudelle sähkötupakalle täytyisi tehdä akkujen alkulataus. Erona on se, niin että vesihöyry ei ole terveydelle vaarallista, koska tämä ei pidä sisällään vanhanaikaisen savukkeiden tavalla vaarallisia aineita.

isältä pojalle eivätkä ylläpitokulutkaan oo suuret. Peruskysymys onkin, haluammeko yhteiskunnan, missä opettajat näkevät kun oppilaat pössyttelevät koulun pihalla sähkötupakkaa, Tuominen kertoo. Kun saadaan varmaa näyttöä tuotteen tappavuudesta, se onkin niin yleinen, ettei tätä voida enää kieltää. Tällaisella suurikapasiteettisella akulla polttelee hyvin koko päivän.

syöpää. EU-parlamentti päättää tupakkadirektiivistä lopullisesti ensi keväänä. Jos nesteessä on nikotiinia, nestemmäinen aine kuuluu lääkelain piiriin. Lisäksi saat valita eri makujen joskus, kuten vanilja, suklaa, kahvi ja menthol. Yllä luetellut suosituimmat mallit on normaalisti hyväksi todettuja. / sähkötupakka.eu/sahkotupakka-turvallisuu / . Sähkötupakan toisessa päädyssä sijaitsee nestepatruuna mikä toimii suukappaleena ja nestesäiliönä.

Tällä hetkellä sähkötupakkaa koskeva lainsäädäntö ja säännöt ovat vasta muotoutumassa ja tämä saatetaan luokitella virheellisesti tupakkatuotteeksi. Nykyisin on saatavana sähkötupakalle akkurunkoja, missä sen antamaa jännitettä voidaan säätää ja tämä pysyy vakiona. Aiemmin henkilö oli yleensä ennen pitkää kaivellut povaristaan sätkäpaperia sekä irtotupakkaa, vaan nyt vuosia aikaan ei tapahtunut mitään.

Nikotiiniton sähkötupakka

Se ei käytä syöpäkäärylettä toimiakseen vain nikotiinia sisältävää nestettä, jota höyrystin höyrystää joko imiessä tai nappia painaen. Nesteen hinnat vaihtelevat viidestä eurosta viiteentoista euroon. Oma käsitykseni onkin siis melko isosti se että sähkötupakan sisältämät riskit sekä nimenomaan tosiaan terveysriskit on kovin vähäisiä jos heitä nykyään siiten on lainkaan. Allekirjoittanut pystyy kertoa yllättyneensä ensimmäisen kerran maistaessaan eGo -sähkötupakkaa 16mg nesteellä.

Helsingin Sanomat uutisoi sähkötupakan suosion kasvamisesta perjantaina. Sähkötupakoissa on kiitettävän laaja mallisto erilaisia makuja ja nikotiinivahvuuksia.

Posted in Sähkötupakkaa | Kommentit pois päältä artikkelissa Sähkötupakka vaaraksi terveydelle

Sähkötupakkaa

Sanottakoon, jotta keuhkoahtaumatauti sekä keuhkosyöpä ovatkin niitä, joihin tupakoitsijat kuolevat yleisimmin. sekä sen ehkä perinteistä kessua imitoiva ulkonäkö antavat vähän harhaanjohtavan kuvan laitteesta, täten sille kohtalolle onkin ehdotettu myöskin nimitystä henkilökohtainen atomisoija. Myös varalaturin omistaminen onkin suositeltavaa. Jotkut eivät edes tiedä, että sellainen härpäke kuin sähkötupakka on olemassa.

Onko sähkötupakka terveellinen?

Onko sähkötupakka tupakkatuote? Ei. Keskiverto tupakoitsija selviää noin kahden viikon ajan yhdellä 10 ml täyttönestepullolla, joka voi pyöreästi kymmenellä eurolla. Patruuna joten E-nestesäiliö. Myöskin hintakilpailu monien jälleenmyyjien kesken tuntuisi olevan kovaa sekä normisti myyjät koittavat lisätä paketteihin jotakin jonka erottaisi ne toisista.

Sähkötupakan nicopoint.com/category/8/saastopaketit patruuna sisältää nestemäistä nikotiinia ja propyleeniglykolia. Tietysti lieviä vieroitusoireita on odotettavissa kun jää se totuttu häkämyrkytys pois eikä enää saa myöskään tupakkayhtiöiden omia lisäaineita. Muussa tapauksessa esim. eGo-C -sarja ja monipuolinen kokoelma aromeja olisivat paras ratkaisu. Kuten kaikissa akuissa sekä paristoissakin, vaihtelee litium-akun jännite riippuen latauksen määrästä.

Perinteisesti sähkötupakka muistuttaa ulkoisesti savuketta, mutta tätänykyä niitä tuotetaan usean muotoisia, sävyisiä ja kokoisia. Markkinoilla on myöskin peinteisen tupakan näköisiä sähkötupakka-malleja joissa onkin myös päässä palamista imitoiva led-valo eli myös myös visuaalisesti ja tuntumaltaan sähkötupakka on tyydyttävä.

Ensimmäiseksi lataukseksi täytyisi tämän tyyppisessä akussa riittää muutama tuntia taikka sama aika, jonka valmistaja on ilmoittanut normaaliksi latausajaksi. Laitteesta lähtee tapaisia, jonka mieltää savukkeiden savua sekä tän ulkonäkökin saattaa näköisversioi erehdyttävästi perinteistä syöpäkäärylettä. Sähkötupakan käyttö näköisversioi paljon normaalin savukkeiden käyttöä. Voinko saada yliannostuksen nikotiinia? Mikäli tuotetta imee liian paljon, se lopettaa toimimisen hetkeksi. Sähkötupakan Akku: Aloituspakkauksen mukana tulee luonnollisestikin akkulaturi jolla voit ladata sähkötupakkasi akkuun virtaa.

Sähkötupakka

Neste siirtyy patruunasta höyrystäjään, jonka aiheuttaa vesihöyryä.

Posted in Elektroninen tupakka | Kommentit pois päältä artikkelissa Sähkötupakkaa

Sähkötupakka

Sähkötupakka pystyy mennä mukana esimerkiksi vaikeissa paikoissa, kuten baari-iltana vai sitä voi käyttää täysin kuten tupakkaakin. Onko elektroninen rööki turvallinen? Mikäli käytät patruunoita vai e-nestettä, minkä sisältävät nikotiinia, altistat itsesi nikotiinin haitoille. Tuote ei sisällä tavalliseen tupakkaan liittyvää myrkyllisiä myrkkyjä kuin häkää sekä tervaa.

Miksi Suomessa ei kaupata nikotiinia sisältäviä ampulleja? Osat ovat (suusta poispäin lueteltuna) tankki, atomisaattori eli höyrystin ja pienen toimintaa ohjaavan mikrosirun sisältävä akku mikä päässä on enimmäkseen vielä led-valo. Alla on kuva minkä selventänee asiaa hieman. Sähkötupakka osina.

Led-valon tarkoitus onkin näyttää että höyrystin on aktiivinen ja valoa käytetään myös ilmoittamaan toisista sähkötupakan toiminnoista (kuten ylikuumenemissuoja ja akun latauksen edistyminen). Akun tarkoitus lie itsestään selvä eli tästä saadaan virtaa laitteeseen. Omasta mielestäni Sähkötupakan poltto onkin todella samantuntuista kuten normaalin röökin.

Sähkötupakasta vedetään tapaisia mikä osoittaa (koostumukseltaan sekä määrältään) sekä tuntuu kurkussa ja keuhkoissa jokseenkin vastaavalta kuin aito tupakansavu. Markkinoilla onkin myöskin tavallisen röökin näköisiä sähkötupakka-malleja missä onkin lisäksi päässä palamista imitoiva led-valo joten myöskin myös visuaalisesti ja tuntumaltaan sähkötupakka on tyydyttävä.

Painoa ja pituutta onkin normaalisti vähän lisää kuten tavallisella tupakalla. Maku ei tietenkään oo täysin samanlainen mutta markkinoilla on myöskin savukkeiden makua imitoivia e-nesteitä jos sellaista tahdot, hajua sähkötupakka ei tuota nimenomaan lainkaan. Itse olen käyttänyt sähkötupakkaa sisätiloissa kohta vuoden verran vailla minkäänlaisia haju- vai värjääntymishaittoja.

Posted in Sähkötupakka | Also tagged Kommentit pois päältä artikkelissa Sähkötupakka