Sähkötupakka vaaraksi terveydelle

Lyhyen ajan kuluessa muutama muukin tuttu piintynyt tupakoitsija on alkanut kaivaa taskustaan samanlaisen putkilon. Aivan ekana uudelle sähkötupakalle täytyisi tehdä akkujen alkulataus. Erona on se, niin että vesihöyry ei ole terveydelle vaarallista, koska tämä ei pidä sisällään vanhanaikaisen savukkeiden tavalla vaarallisia aineita.

isältä pojalle eivätkä ylläpitokulutkaan oo suuret. Peruskysymys onkin, haluammeko yhteiskunnan, missä opettajat näkevät kun oppilaat pössyttelevät koulun pihalla sähkötupakkaa, Tuominen kertoo. Kun saadaan varmaa näyttöä tuotteen tappavuudesta, se onkin niin yleinen, ettei tätä voida enää kieltää. Tällaisella suurikapasiteettisella akulla polttelee hyvin koko päivän.

syöpää. EU-parlamentti päättää tupakkadirektiivistä lopullisesti ensi keväänä. Jos nesteessä on nikotiinia, nestemmäinen aine kuuluu lääkelain piiriin. Lisäksi saat valita eri makujen joskus, kuten vanilja, suklaa, kahvi ja menthol. Yllä luetellut suosituimmat mallit on normaalisti hyväksi todettuja. / sähkötupakka.eu/sahkotupakka-turvallisuu / . Sähkötupakan toisessa päädyssä sijaitsee nestepatruuna mikä toimii suukappaleena ja nestesäiliönä.

Tällä hetkellä sähkötupakkaa koskeva lainsäädäntö ja säännöt ovat vasta muotoutumassa ja tämä saatetaan luokitella virheellisesti tupakkatuotteeksi. Nykyisin on saatavana sähkötupakalle akkurunkoja, missä sen antamaa jännitettä voidaan säätää ja tämä pysyy vakiona. Aiemmin henkilö oli yleensä ennen pitkää kaivellut povaristaan sätkäpaperia sekä irtotupakkaa, vaan nyt vuosia aikaan ei tapahtunut mitään.

Nikotiiniton sähkötupakka

Se ei käytä syöpäkäärylettä toimiakseen vain nikotiinia sisältävää nestettä, jota höyrystin höyrystää joko imiessä tai nappia painaen. Nesteen hinnat vaihtelevat viidestä eurosta viiteentoista euroon. Oma käsitykseni onkin siis melko isosti se että sähkötupakan sisältämät riskit sekä nimenomaan tosiaan terveysriskit on kovin vähäisiä jos heitä nykyään siiten on lainkaan. Allekirjoittanut pystyy kertoa yllättyneensä ensimmäisen kerran maistaessaan eGo -sähkötupakkaa 16mg nesteellä.

Helsingin Sanomat uutisoi sähkötupakan suosion kasvamisesta perjantaina. Sähkötupakoissa on kiitettävän laaja mallisto erilaisia makuja ja nikotiinivahvuuksia.

This entry was posted in Sähkötupakkaa and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.