Category Archives: Talvitakit

Talvitakki blogi

Tuulenpitävät materiaalit, lämmin vuori ja päätä suojaava huppu tykkäävät sinut lämpimänä melkein säässä kuten säässä. – Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, jonka joutaisi kiertoon. Kaapissa mulla onkin nykyään heidän myös musta toppitakki pitkän mallinen, mikä on kiva vetäistä päälle milloin vain, vaan en oikein viihdy silloin siinä tämä onkin aika muodoton.

Talvitakkeja

takit.fi:llä ei sentään oo unohdettu tyylikkyyttä ja muodikkuutta, vaan tarjoamme muodikkaat vaatteet säähän kuten säähän ja sikäli myös kylmiin pakkasilmoihin. Toppatakki onkin monikäyttöinen sekä vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen valinta. Mutta vaan mennääs nyt näihin tämän 12kk takkiostoksiin eli tän 12kk talvitakkeihin… Valitse pitkä toppatakki, jospa vietät huomattavasti aikaa ulkona. Täältä : takit.fi/talvitakki : löydät mm parkatakkeja, hitaita takkeja sekä nahkatakkeja.

takit.fi:llä voit löytää oman tyylisi talven kylmyyteen, silloin meillä onkin muhkea mallisto talvitakkeja, kuin villakangastakki-, toppatakki-, sekä parkatakkivalikoima. Talven pakkaset taittuvat merkittävästi helpommin, jahka ylläsi onkin superlämmin sekä korkealaatuinen naisten talvitakki. Suomen talvi onkin kylmä, täten vailla kunnollista talvitakkia onkin ikävä iloita talvesta ja hohtavista hangista. Täytemateriaalina aito untuva ei ole oikeastaan löytänyt vertaistansa.

Eikä tämä kai oikeasti edes ole hyvin lämmin. Lämpö, käytännöllisyys sekä tyyli onkin myönnetty yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi. On aivan helppoa olla rennompia ulkoilutakkeja sekä silloin siistimpiä päällystakkeja.

Valmistaudu talven pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin. Tämä oli tummansininen duffeli, mitä käytin jälleen seuraavat viisi vuotta, kunnes tympäännyin koko reuhkaan lopullisesti. Viime syyskautena olin jälleen taas kerran takkiostoksilla sekä hommasin kevyen, jälleen parkamallisen toppiksen. Ja roikkuuhan vinttikomerossani vielä petroolinsininen vintagetekoturkki, joka onkin hemmetin kuuma sekä haisee oudosti öljyltä sekä hirmupakkasilla hyväksi havaittu, miesten untsikka.

Ja sitten se Lindexin ohuttopattu, vähän parkamallinen kuparinhohtoinen takki, jota tuijottelen 5:n 12kk päästä yhä ihastuneena, vaikka se on aika nähty jo. Noh niin nykyään puolessa välissä talvea vasta pääsen esittelemään talvitakkini, mutta parempi se myöhään kuin ei milloinkaan.

Katso myöskin, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria ja toiset julkkikset on valinneet. Tää on myöskin minun ainut musta talvitakki minkä sinänsä onkin aika outoa. -60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan.

Tagged | Kommentit pois päältä artikkelissa Talvitakki blogi

Talvitakkeja

Villakangastakistani olenkin hyvinkin paljon tykännyt sekä se on ollu runsaassa käytössä tästä alkaen kun tämä hommasin. Eli käytännössä eräs molempia. Sukupuolten väliset erot tulevat myös hyvin esiin, kun kyse on talvivaatteista.

Mikäli et yleensä ottaen viihdy paljoakaan ulkona, saat valita hieman kevyemmän talvitakin tai tutustua takit.fi:n tarjoamaan laajaan villakangastakkien valikoimaan. Toinen takki joka tuolta kaapista löytyy, vaan ei näy näissä fotoissa onkin musta villakangastakkini, minkä näkyy esim. tässä postauksessa.

Oh dear. Toi on ainut pidempi takki. Ostosreissua varten on parasta miettiä pari seikkaa valmiiksi, jotta aidon takin löytäminen ois helpompaa. Tämänhetkinen väljiä cocoon- sekä boyfriend -mallisia palttoita suosiva takkimuoti kolahtaa nykyisin kyllä täällä päässä aika täysillä. Lämpö, käytännöllisyys ja tyyli onkin myönnetty yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi. Mikäli aikaisemmin syys- ja etenkin talvitakin hankinta onkin tuottanut varsinkin meikäläisen päänupissa vähän harmaita hiuksia, niin se ei suinkaan oo ollu asian laita tänä syyskautena.

( http://www.takit.fi/talvitakki/) >Talvitakki blogi

Myös takin teettäminen onkin oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. silloin kun ilmat viilenevät, on aika jälleen miettiä uuden talvitakin ostoa. Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, jahka ylläsi onkin superlämmin ja korkealaatuinen naisten talvitakki.

se on punainen. Älä kärsi talven pakkasista enempää kuin onkin tarpeen, vaan tilaa itsellesi lämmin talvitakki kätevästi internetistä. Niin ja menneiltä vuosilta tuttu makkaratoppaus käy jälleen. Syksyn tullen ihmiset kääriytyvät talvitakkeihinsa, jotka ovat ehkäpä vuoden tärkein vaatehankinta. Tilasin : www.takit.fi/talvitakki/ : takit.fi:stä talvitakin sekä tänään tämä sitten hyppytunnin aikaa tuli kotiovelle postimiehen käsissä.

Olkoonkin kauden trendiväri, haluaa kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. : http://www.takit.fi/talvitakki : . Täältä löydät mm parkatakkeja, pitkiä takkeja ja nahkatakkeja.

Tagged | Kommentit pois päältä artikkelissa Talvitakkeja

Minkä liikkeen talvitakki tää on?

Suomen ilmasto määrittelee monesti tämän, mitä milloinkin kannattaa pukea päälleen. – Tuumaillaan oisko mistään varaa tinkiä, mut mieluummin ostan kuitenkin tän hernekeittopurkin ja ruisleipää. Musta sekä kameli ovatkin perinteisiä värejä, minkä vierellä nähdään nyt myös sinapinkeltaista ja ruosteenruskeaa. Kyllähän tuolta kaapista löytyy myös laskettelutakkia, teidän toisia ulkoiluvaatteita, vaan näitä nykyään en laskenut siihen yhtälöön.

Ja roikkuuhan vinttikomerossani nykyään petroolinsininen vintagetekoturkki, minkä onkin hemmetin kuuma ja haisee oudosti öljyltä ja hirmupakkasilla hyväksi huomattu, miesten untsikka. Täällä takit.fi/talvitakki/ esittelemme laajan valikoiman vuoden talvitakkeja ja enemmän löydät valitsemalla takit vasemman puoleisesta valikoista. Suomen armeijan talviharjoitus rupee.

Eikä se kai oikeesti ees oo kovin lämmin. se onkin punainen. Onneksi vaikka tarjoaa muodikkaat vaatteet säähän kuten säähän sekä noin onkin myöskin talvipakkasten laita. Tuulenpitävät materiaalit, lämmin vuori sekä päätä suojaava huppu tykkäävät sinut lämpimänä melkein säässä kuin säässä. Myös takin teettäminen onkin oiva, joskin hintavampi vaihtoehto.

Talvitakkeja

Ostosreissua varten on parasta miettiä pari seikkaa valmiiksi, niin että aidon takin löytäminen ois helpompaa. Valmistaudu talven pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin. Tutustu valikoimaan sekä löydä toinen toistaan tyylikkäämpi, toimivampia sekä lämpimämpiä talvitakkeja, jotka tykkäävät sinut lämpimänä ja kauniina Suomen pitkän sekä pimeän talven yli. takit.fi:llä ei sittenkään oo unohdettu tyylikkyyttä ja muodikkuutta, vaan tarjoamme muodikkaat vaatteet säähän kuten säähän sekä niin myös kylmiin pakkasilmoihin.

http://www.takit.fi/talvitakki/ – >Talvitakkeja netissä

Jos kävelet työmatkasi pääsääntöisesti omalla autolla tai joukkoliikennettä käyttäen sekä tyylisi on muutenkin juhlallisempi, sikäli linjakkaat, polviin ulottuvat taikka sitä lyhyemmät villakangastakit sopivat käyttötarpeisiisi parhaimmin. Lämpö, käytännöllisyys sekä tyyli on saatu yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi.

– Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, mikä joutaisi kiertoon. Talven pakkaset taittuvat paljon helpommin, jahka ylläsi on lämmin sekä korkealaatuinen naisten talvitakki.

Tagged | Kommentit pois päältä artikkelissa Minkä liikkeen talvitakki tää on?